Terug op weg naar Cradock

Het is terug bijna zover, volgende dinsdag vertrekken we, Geert en ik, opnieuw voor 4 weken naar Zuid-Afrika. We brengen eerst een bezoekje aan een school voor dove kinderen op ongeveer 130 km van Kaapstad. Over de reden van ons bezoek kom je later meer te weten.
Daarna vertrekken we voor 3 weken naar Cradock. Daar zullen we de twee projecten die ondersteund worden door de vzw bezoeken, een beetje meewerken, contact hebben met de 4 Vlaamse studenten die er nu 3 maanden stage lopen, één en ander i.v.m. de werking bespreken met de plaatselijke verantwoordelijken en de interesse van jonge mensen in Cradock proberen wekken voor personen met een handicap en hun noden. Tot later.

3 gedachten over “Terug op weg naar Cradock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code